Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

9 Nisan 2012 Pazartesi

6 Nisan Smackdown Kısa İnceleme


Resim

Şovu açan isim Otunga oluyor ve John Laurinaitis'i çağırıyor. Ringde bir süre konuştuktan sonra Teddy Long'u çağırıyorlar ve alay konusu ediyorlar. JL artık kendisinin GM olduğunu hiç zorlanmadan bunu yaptığını söylüyor. Bu gece için de bir 2on1 Handicap maç ayarlıyor.Ayrıca Kane vs Randy maçının No DQ olduğunu belirtiyor.

Mark Henry & David Otunga vs R-Truth

Otunga ile Truth başlıyor , Truth üstünlük kuruyor fakat Otunga hemen tag veriyor. Mark Henry fazla zorlanmıyor Truth karşısında ve WSS yapıyor. Tam tuş edecekken Otunga tag istiyor ve Mark Henry sinirlenerek tag veriyor ve Otunga tuş ediyor.O sırada ateş pyroları patlıyor ve Kane geliyor. Randy Orton ile WrestleMania Re-Match'ı var.

Kane vs Randy Orton

Yumruklaşmaların ardından Kane üstün hale geliyor ve kavga ring dışına çıkıyor. Kane WM'da olduğu gibi çoğu zaman üstünlüğünü koruyor.Randy , ringde üstünlüğü sağlıyor ve Kane'e sandalyenin üstüne doğru DDT yapıyor. İlerleyen dakikalarda Kane Chokeslam deniyor ama Randy kurtuluyor Kane'i köşeye doğru itiyor ve Kane arkasını döner dönmez RKO'yu yapıştırıyor ve tuş ediyor.

Barry Stevens Vs Ryback

Barry Stevens adlı adam bir süre promo kesiyor arka alanda güreşçiler onunla dalga geçiyor. Bir müzik çalıyor ve Ryback return yapıyor. Kolay bir şekilde maçı kazanan isim oluyor.

Daniel Bryan ve AJ Lee geliyorlar. Daniel Bryan yenilgisinden onu suçlu tutuyor ve ringden kovuyor. AJ ağlayarak ringi terk ediyor.

Big Show vs Heath Slater

Big Show üstün başlıyor. Konuk Spiker olarak Cody Rhodes yer alıyor. Big Show üstün götürdüğü maçı ChokeSlam ile kazanıyor. Ardından Cody ringe girmeye çalışıyor ama Show izin vermiyor . Ardından Slater'a bir KO Punch yapıyor ve Cody'e göz dağı veriyor.

Nikki Bella vs Beth Phoenix

Müstakbel Face Divamız Nikki Bella ringe geldikten sonra Holla çalıyor ve Kelly'de ring kenarında durmak için geliyor. Nikki Bella maçı Bella Buster ile kazanıyor.

-FCW'da debut yapmış olan Damien Sandow , Backstage'de promo kesiyor.

Alberto Del Rio Vs Sheamus

Eğer bu maçı ADR kazanırsa Extreme Rules'da Sheamus ile bir WHC maçına çıkmaya hak kazanacak. Güzel ortada geçen bir maç izliyoruz .Sheamus bir sandalye alıyor ama hakem ondan almaya çalışıyor. Ayrıca bu maçta Brouge Kick yapması yasak. Sheamus sandalyeyi bırakmayınca hakem DQ veriyor . Ardından Hakem'e Brouge Kick yapıyor Sheamus. ADR Extreme Rules'da WHC maçına çıkmaya hak kazanıyor. Sheamus'ın sinirli bakışlarıyla şov sona eriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder